This new swimming pool was finally completed just before the hot Umbrian summer started. The design is the result of the close collaboration between the architect and the client, a Danish couple who recently bought their dream holiday home in Umbria. It is a standard, 6m by 12m rectangular pool with roman steps on the shallow end and stone seating behind. This earthy element acts as a kind of border between artifice and the stunning backdrop of nature. On the opposite side, a loggia with fireplace provides social space and shelter to enjoy the pool day and night.

the stone bench


the portico

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.